lørdag 27. november 2010

Soverom

Jeg kan nå, etter en intens putejakt (og mange bomkjøp), si meg fornøyd med utseende på sengen min. Det er viktig for meg at sengen er et sted man kan slappe av, med behagelige farger og myke stoffer. Har fått helt dilla på fløyel, synes det gir den riktige luksusbohem-følelsen.





 De svarte fløyelsputene (bakerst) er kjøpt på salg på Åhlens, fuskepelsputen er fra Kremmerhuset, satengputen er fra Lisbeth Dahl, pelspleddet fra Kid og den fantastiske paljettputen er fra Mandarin Chic. Nyeste innslag i putesamlingen er to dyplilla fløyelsputer fra Kremmerhuset.



tirsdag 2. november 2010

Sengegavl

Jeg har tenkt på å gjøre den kjedelige rammemadrassen fra Ikea litt mer spennende ved å lage en sengegavl. Jeg vil gi soverommet en hotell-aktig stemning, med fløyel, silke og pels. Det finnes mange spennende løsninger på nett, noen har laget sengegavl av gamle dører, sponplater, tepper og puter. Jeg for min del ønsker meg en polstret variant, enten med nagler eller fine knapper.  Tror jeg skal holde den enkel og rektangulær, kanskje i kremfarget silke?

Her er noen bilder til inspirasjon:

Bilder fra weheartit.com og urbanoutfitters.com






mandag 1. november 2010

Halloween


I min familie har Halloween alltid vært et av høstens høydepunkter. Jeg kan jo ikke være noe dårligere enn min mor når det kommer til dekorasjoner, og har derfor fartet byen rundt for å finne saker og ting som skaper den rette stemningen. Gresskar på 11kg. ble det også, med finansiell støtte fra mormor....